Echipa Nationala

Conditii de acces pentru spectatori la Romania – Armenia

Revenirea tricolorilor in Ghencea va fi una speciala din punctul de vedere al prezentei spectatorilor in tribunele noului stadion Steaua.

Partida programata luni, 11 octombrie, va avea loc in plin val patru al pandemiei de Covid in Romania, cu o rata de infectare care in Bucuresti se apropie de 10 imbolnaviri la 1000 de locuitori.

Daca se urmeaza tendinta crescatoare din ultimele 14 zile este foarte probabil ca la ora meciului rata de infectare sa depaseasca valoare de zece.

Astfel, conform hotararii nr. 76 din 30.09.2021 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta (CNSU), la meci pot participa, pana la 50% din capacitatea stadionului, doar persoanele vaccinate impotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare si persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre zilele 15 si 180 ulterior confirmarii infectarii COVID-19.

De asemenea, in incinta stadionului purtarea mastii de protectie si distantarea sociala vor fi obligatorii.

In ceea ce priveste acceesul copiilor pana in 12 ani, acestia sunt scutiti de vaccinare si pot intra la meci avand asupra lor un bilet valabil, insotiti de o persoana adulta.

Pentru meciul Romania – Armenia au fost scoase la vanzare online doua categorii de bilete: 30 de lei pentru peluze si 70 de lei pentru tribune.

Meciul Romania – Armenia programat luni, 11 octombrie, de la ora 21:45, va fi live text pe onlinesport.ro



Conditii de acces pentru spectatori la Romania – Armenia