Echipa Nationala

Claudiu Keseru, pregatit sa marcheze contra armenilor. Era sa nu recunoasca noul stadion Steaua

Atacantul Claudiu Keseru a vorbit despre meciul Romania – Armenia intr-o conferinta de presa la care a mai participat si selectionerul Mirel Radoi.

Keseru, atacantul echipei FCSB, spune ca in meciul de luni seara tricolorii trebuie sa aiba rabdare si sa nu se precipite in cautarea victoriei.

“Doar sa nu ne precipitam. Staff-ul tehnic pregateste meciul de o maniera incredibila.

“Imi doresc la fiecare meci sa dau tot ceea ce am mai bun in toate aspectele jocului, nu doar al golului, o finalitate a jocului.

Am ajuns sa jucam finala cu Armenia

“Jos palaria pentru evolutia armenilor.

“Imi doresc sa dovedesc contrariul (n.r. - ca noi romanii avem o problema mentala inaintea jocurilor cu miza).

“Presiunea pe atacanti e la fiecare meci, nu ma deranjeaza. Da, e presiune. Face parte din joc. Daca voi fi laudat sau criticat, sunt lucruri care tin de meseria noastra”.

Despre noul stadion Ghencea

“E foarte ciudat, parca nu recunosteam stadionul. S-au schimbat multe lucruri.

A vorbit si despre meciul pierdut cu Germania

“Fiecare fotbalist convocat sau neconvocat si-ar fi dorit sa fie pe teren la acel meci (n.r. - cu Germania). E normal sa-ti doresti ca in orice moment sa fii acolo.

“Am simtit dezamgire pentru baieti, tinand cont de eforturile facute pe durata meciului, cum au raspuns la toate cerintele staff-ului tehnic. A fost un moment in care iti dai seama ca toate lucrurile facute inainte s-au daramat”, a declarat Keseru despre meciul cu Germania, pierdut de Romania cu 1-2 la Hamburg.



Claudiu Keseru, pregatit sa marcheze contra armenilor. Era sa nu recunoasca noul stadion Steaua