Echipa Nationala

Cine minte? Daum si Burleanu se contrazic in declaratii

Lipsa rezultatelor si jocul fara orizont al nationalei Romaniei scot la iveala inadvertente in declaratiilor celor doi oameni considerati vinovati pentru fundatura in care a ajuns prima reprezentativa.

Luat de valul criticilor dupa meciul cu Polonia si iesit la propriu din pepeni, Daum a scapat un porumbel prin care il lasa in offside chiar pe principalul sau sustinator, Razvan Burleanu.

“Nu a fost niciodata vorba despre calificarea la Cupa Mondiala din 2018. Cand ne-am intalnit la Viena a fost vorba de 2020, nicidecum de 2018”, se apara Daum pasand mingea in terenul lui Burleanu.

Acelasi Burleanu care la inscaunarea lui Daum in postul de selectioner anunta ca “obiectivul este calificarea la Cupa Mondiala din 2018”, declaratie pe care insusi Daum si-a asumat-o la momentul respectiv.

Nu ar fi prima oara cand Daum se contrazice pe sine in raspunsuri. La preluarea mandatului spunea ca “Romania va juca un fotbal ofensiv indiferent de adversar”, pentru ca dupa meciul cu Polonia sa-si contrazica propriile vorbe.

“Am fost inteles gresit, niciodata n-am spus asa ceva”, a afirmat Daum inaintea amicalului cu Chile.



Cine minte? Daum si Burleanu se contrazic in declaratii