Echipa Nationala

Christoph Daum socat de Romania: "Doar aici am intalnit asa ceva"

Selectionerul Christoph Daum a inceput sa rada, miercuri, la conferinta de presa pe care a sustinut-o la Mogosoaia cand a fost intrebat despre presiunea pe care suporterii echipei nationale o pot exercita asupra jucatorilor.

"Ma surprinde ca intotdeauna incepeti cu partea negativa. De ce nu privim si pozitiv, ca suporterii ne pot da putere. Oamenii pot spune . Sprijinul suporterilor ne poate ajuta”, a spus Daum.

“Nu inteleg de ce mereu incepeti cu latura negativa. In Germania cand avem meci acasa spunem ca vom castiga sigur. In Turcia la fel, avem meci acasa, echipa adversa n-are nicio sansa. De asemenea si in Belgia. In Romania in schimb se vorbeste ca vorbeste despre suporteri in sensul unei presiuni negative asupra jucatorilor. Am toata convingerea ca impreuna vom reusi sa construim un fotbal puternic in Romania", a adaugat selectionerul.

Meciul Romania-Polonia se va disputa vineri seara de la 21:45 pe o Arena Nationala unde sunt asteptati 50.000 de suporteri.

Recordul de spectatori pe Arena Nationala a fost stabilit pe 16 octombrie 2012 la meciul cu Olanda, cand in tribunele celui mai mare stadion al tarii s-au aflat 53.329 de spectatori.



Christoph Daum socat de Romania: "Doar aici am intalnit asa ceva"