Echipa Nationala

Christoph Daum n-are dileme inaintea meciului cu Polonia si nu se teme de o eventuala demitere

Selectionerul Christoph Daum a declarat, in conferinta de presa sustinuta joi la Arena Nationala, ca nu are nicio dilema in ceea ce priveste primul 11 pe care il va alinia pe teren la meciul cu Polonia din preliminariile Cupei Mondiale.

"Da, stiu primul 11. Nu am nicio dilema pentru maine", a raspuns selectionerul la intrebarea daca are conturata in minte echipa de start contra Poloniei.

Pentru Romania meciul cu Polonia este unul extrem de important in ecuatia calificarii, dar nu putem vorbi inca de o partida decisiva.

Daum, de asemenea, ia fiecare joc in parte si spune ca in opinia sa toate partidele sunt decisive in felul lor.

"Maine va fi un meci de a fi sau a nu fi, urmeaza un alt meci de va fi sau a nu fi, dar e mai bine sa fii decat sa nu fii. Am lucrat impreuna cu o multime de jucatori polonezi fantastici. Am un mare respect pentru mentalitatea si caracterul lor. Polonia reprezinta un exemplu pentru Romania de a reveni in top, dar acest lucru nu se poate intampla peste noapte. Adam Nawalka este un tip extraordinar si am un mare respect pentru el", a spus selectionerul Romaniei.

Surprins de o intrebare despre posibila sa demitere in eventualitatea unui succes, lucru evident care nu se va intampla contractul lui Daum fiind unul extrem de bine definit, selectionerul a raspuns cu zambetul pe buze.

“Ok, asta e!”, a spus neamtul de la carma nationalei Romaniei.

Echipa Romaniei este neinvinsa dupa trei meciuri cu Christoph Daum la timona si a adunat cinci puncte din noua posibile in Grupa E de calificare la Cupa Mondiala.



Christoph Daum n-are dileme inaintea meciului cu Polonia si nu se teme de o eventuala demitere