Echipa Nationala

Chiriches: “O seara trista. Ne-am indepartat de primele locuri”

Sursă foto: twitter.com

Vlad Chiriches, capitanul nationalei Romaniei in meciul cu Danemarca, considera ca echipa tricolora s-a indepartat de calificare dupa 0-0 cu Danemarca pe teren propriu si al patrulea meci consecutiv in care nu marcam pe teren propriu.

“Cred ca ne-am indepartat putin de locurile fruntase si e o seara trista. Stiam foarte clar ce ne asteapta, stiam ca trebuie sa castigam. Ne-am pus mari sperante in aceasta partida, dar n-a fost sa fie. Am ratat 2-3 ocazii in prima repriza. Daca am fi marcat, am fi deblocat partida si ar fi fost alt joc. Danezii nu au fost de speriat. Sunt o echipa puternica, dar nu sunt de speriat”, a spus Chiriches la TVR.

"Trebuie sa gasim solutii pentru a marca. Este un sistem nou pentru noi, dar cred ca avem nevoie de mai mult timp pentru a ne adapta", a mai spus Chiriches.

Romania - Danemarca s-a incheiat 0-0 si echipa noastra are doar 6 puncte in clasament la jumatatea preliminariilor. 

Polonia s-a desprins pe primul loc, cu 13 puncte, dupa victoria din Muntenegru, echipa care imparte locul doi cu Danemarca, 7 puncte fiecare. Noi suntem la egalitate cu Armenia, echipa pe care am invins-o cu 5-0 in deplasare, in singura noastra victorie.



Chiriches: “O seara trista. Ne-am indepartat de primele locuri”