Echipa Nationala

Chiriches asteapta o reactie din partea nationalei: "Noi suntem singurii vinovati"

Vlad Chiriches, fundasul echipei nationale, a vorbit despre meciul de vineri cu Armenia intr-o conferinta de presa la Arena Nationala.

"Ne asteapta doua meciuri importante pentru noi, pentru moralul nostru. Sunt doua meciuri pe care vrem sa le castigam. Ne dorim sa incheiem campania cu rezultate bune si cu un joc bun. Noi ne reprosam jocul nostru, chiar daca toata lumea critica selectionerul. Noi suntem vinovati ca nu am avut jocuri foarte bune. Nu am evoluat la nivelul calitatilor noastre", a declarat Vlad Chiriches intr-o conferinta de presa.

"La inceputul campaniei nimeni nu-si dorea sa ajungem in aceasta situatie. Ne doream sa fim in topul grupei. Nu am avut o campanie reusita, nici buna nu putem spune ca a fost, dar speram sa terminam mai bine, cu jocuri bune", a adaugat fundasul nationalei Romaniei.

Schimbarea sistemului de joc o problema

"Este dificil sa schimbi sistemul des la echipa nationala. Acum cred ca vom evolua in acelasi sistem, nu vom schimba nimic. Vom incerca sa avem propria noastra identitate si sa continuam cu el in urmatoarele meciuri", crede Chiriches.

Despre adversarul de vineri

"Cred ca Armenia este o echipa cu jucatori. Le cunoastem punctele slabe si speram sa avem un meci bun care sa ne conduca spre victorie", a concluzionat internationalul roman.



Chiriches asteapta o reactie din partea nationalei: "Noi suntem singurii vinovati"