Echipa Nationala

Ca dupa razboi! Tricolorii se resimt in urma duelului cu Kazahstan

Sursă foto: twitter.com/hai_romania

Acceptata de UEFA in preliminariile europene pe criterii mai degraba geopolitice si financiare, Kazahstan a aratat si joi seara la Ploiesti ca ramane o nationala formata din taietori de lemni si cioplitori in piatra.

Atacuri intarziate, faulturi grosolane si faze care n-au nicio legatura cu fotbalul modern, ci eventual cu turca jucata pe sinteticele din stepele Asiei Centrale.

Mai multi jucatori ai nationalei Romaniei au acuzat duritatile kazahilor, astfel ca misiunea lui Cosmin Contra pentru alinierea unui prim 11 solid la Copenhaga duminica seara se anunta una dificila.

In timpul jocului cel mai tavalit tricolor a fost Alexandru Chipciu. Lovit puternic la spate in prima repriza, acesta a avut nevoie de infiltratii la spate pentru a continua meciul.

Ovidiu Hoban, jucator introdus in partea secunda tocmai pentru a inlocui un accidentat, pe Mihai Pintilii, a fost si el luat pe sus de un kazah furios alegandu-se cu o contuzie la nivelul toraceului superior. Cu o contuzie, dar la picior, s-a ales si fundasul Dragos Grigore.

Selectionerul Contra anunta imediat dupa meci ca Gheorghe Grozav, noul numar 10 de la nationala, a suferit “o taietura urata” si avea nevoie de o cusatura din partea medicului.

Probleme au mai acuzat in timpul meciului Romario Benzar si Vlad Chiriches, ultimul fiind trantit serios pe umarul stang la care a mai avut probleme in acest an atat la nationala cat si la echipa de club.



Ca dupa razboi! Tricolorii se resimt in urma duelului cu Kazahstan