Echipa Nationala

Burleanu, sustinere neconditionata pentru Daum

Sursă foto: FRF.ro

Selectionerul Christoph Daum se bucura in continuare de sustinerea presedintelui FRF Razvan Burleanu in pofida rezultatelor modeste obtinute de Romania pana acum in preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

La finalul sedintei Comitetului Executiv din aceasta saptamana, Burleanu a vorbit despre increderea pe care i-o acorda lui Daum si despre sansele Romaniei de a prinde un loc la turneul final din Rusia.

“Christoph Daum se bucura in acest moment de toata sustinerea noastra pentru a-si duce la indeplinire mandatul. Am facut contract pe doi ani, cu obiectiv calificarea. Aceiasi oameni care spun acum ca trebuie sa plece m-au criticat la momentul respectiv de ce nu am facut contract pe patru ani, cu obiectiv calificarea la EURO 2020”, a spus Burleanu.

“Bineinteles ca mai sunt sanse de calificare. Matematic avem sanse atata timp cat suntem la doar un punct distanta de locul doi. Jucatorii pentru echipa nationala nu pot fi inventati peste noapte, iar staff-ul tehnic nu poate decat sa-i pregateasca mai bine”, a adaugat Burleanu.



Burleanu, sustinere neconditionata pentru Daum