Echipa Nationala

Burleanu: “O grupa de nivel mediu”

Sursă foto: frf.ro

Razvan Burleanu, presedintele FRF, s-a declarat multumit de evitarea Germaniei in preliminariile EURO 2020 si spune ca Romania are sansa ei intr-o grupa din care mai fac parte Spania, Suedia, Norvegia, Feroe si Malta.

“Ne-am dorit foarte mult sa evitam Germania si Serbia. Nu este cea mai usoara grupa, dar nici cea mai grea. E o grupa de nivel mediu cu trei echipe de nivel apropiat, Suedia, Norvegia si noi”, a spus Burleanu la Pro x.

“Suedia si Norvegia au facut doua turnee de Liga Natiunilor foarte bune. Vom avea dificultati in ceea ce priveste calendarul si va conta foarte mult”, a mai declarat Burleanu.

Romania si-a aflat adversarele in preliminariile EURO 2020. Grupa cu Spania, Suedia, Norvegia, Feroe si Malta!

“Cu nordicii ne-am descurcat mai bine decat cu tarile din Balcani. Trebuie si chiar ca putem sa ne calificam. Ne-am dori ca ultimul meci sa fie in Feroe si sa sarbatorim din nou calificarea. Ne bucuram ca suntem si cu Spania in grupa, fiindca ne dorim sa fim aproape de toate marile comunitati de romani. Sper sa le facem concurenta spaniolilor chiar la ei acasa”, crede presedintele FRF.

Preliminariile EURO 2020 se vor desfasura in perioada martie – noiembrie 2019, iar cele mai bune doua echipe din fiecare grupa se califica la turneul final.



Burleanu: “O grupa de nivel mediu”