Echipa Nationala

Burleanu ii arata pisica lui Daum. Doua nume pentru inlocuirea neamtului

Sursă foto: FRF.ro

Sprijinul neconditionat pentru Christoph Daum din partea conducerii FRF pare ajuns la o limita, iar meciul cu Polonia din 10 iunie va limpezi in mare masura viitorul selectionerului german la carma nationalei Romaniei.

Cu sanse reduse de a ajunge la Cupa Mondiala din Rusia de pe primul loc, Romania mai pastreaza doar perspectiva unui loc secund si o prezenta in baraj, dar pentru aceasta tricolorii nu mai au confortul vreunui pas gresit.

Primul exament este chiar impotriva liderului grupei de calificare, Polonia, o nationala extrem de solida care ne-a dat cu terenul in cap la Bucuresti in noiembrie 2016.

Romania este obligata sa castige, in caz contrar existand sanse destul de mari ca pana la urmatorul meci oficial, cu Armenia pe 1 septembrie, sa avem un nou selectioner.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, vorbeste la nivel ipotetic de incetarea contractului cu Daum si aminteste de posibilele oferte pe care acesta le are pentru a antrena o echipa de club.

“S-au vazut cazuri in care antrenorul a plecat inainte de finalul contractului”, a spus Burleanu la postul sport.ro

O declaratie foarte mult schimbata dupa aceea in care si-l dorea pe Daum inca zece ani de acum inainte la carma nationalei.

Mircea Lucescu si Cosmin Olaroiu sunt doua nume din nou vehiculate pentru preluarea nationalei. Am putea spune acelasi nume de serviciu cand vine vorba de schimbarea selectionerului. 

“Olaroiu este un antrenor in care avem incredere si rezultatele il recomanda. Nu vom ezita sa-i propunem din nou nationala, daca stim ca isi doreste”, a mai spus Burleanu.

In ceea ce-l priveste pe Mircea Lucescu, este putin probabil ca acesta va accepta revenirea in Romania in actualul context, mai ales dupa ce presa din Turcia il da ca sigur la Galatasaray dupa experienta mai putin reusita din Rusia.



Burleanu ii arata pisica lui Daum. Doua nume pentru inlocuirea neamtului