Echipa Nationala

Burleanu iese la atac impotriva unui fost international: "Sa ne amintim de meciul cu Suedia"

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a reactionat dupa infrangerea cu Polonia (0-3) cu un atac indreptat impotriva contestatarilor echipei nationale.

"Unii au asteptat infrangerea dupa colt si au asteptat-o cu nerabdare. Nu-i intereseaza binele fotbalului romanesc, ci doar interesul personal. In astfel de momente vezi pe cine intereseaza fotbalul romanesc si tine cu Romania. Cu totii suntem mahniti dupa infrangerea cu POlonia, dar trebuie sa vedem lucrurile exact asa cum stau", a spus Burleanu la plecarea delegatiei Romaniei spre Rusia, acolo unde tricolorii vor intalni gazda Cupei Mondiale din 2018 intr-un meci amical.

Burleanu a dat si nume referindu-se la fostul international Florin Prunea, unul dintre cei mai vehementi critici ai actualului presedinte de la frf.

"Ma refer la Florin Prunea care a navalit cu o serie de critici lipsite de orice temei. Au vorbit fel de fel de persoane si trebuie sa vedem aceasta serie de tampenii care au navalit in weekend. Putem sa amintim meciul cu Suedia, daca urmam logica de mahala", a adaugat Burleanu.

Raspunsul lui Prunea nu a intarziat sa apara si fostul international a sublinat inca o data relatia rece pe care actualul presedinte de la FRF o are cu reprezentantii Generatiei de Aur.

"Baiatul asta nu are ce cauta acolo. E atat de speriat incat nu mai stie ce vorbeste. Minte cu nerusinare. Vorbeste de meciul cu Suedia? Cati ani avea atunci domnul presedinte? El nu mai are proprietatatea cuvintelor si parca traieste intr-o alta lume. Cand loveste in mine la meciul cu Suedia loveste de fapt in toata generatia mea. Are o ura viscerala pentru tot ceea ce inseamna fosti jucatori si arbitri din fotbalul romanesc", a spus Prunea la Digi Sport.

Romania intalneste Rusia la Groznyi, marti seara de la ora 18:00, intr-o partida care va fi live text pe onlinesport.ro

Selectionerul Christoph Daum are la dispozitie doar 19 jucatori pentru ultimul joc al anului al echipei nationale. Nu mai putin de zece fotbalisti din lotul convocat initial au parasit cantonamentul din diverse motive, accidentati sau lasati sa se intoarca la echipele lor de club.



Burleanu iese la atac impotriva unui fost international: "Sa ne amintim de meciul cu Suedia"