Echipa Nationala

Burleanu ia in calcul schimbarea lui Daum

Razvan Burleanu, presedintele FRF, sustine ca rezultatele nu avantajeaza nationala Romaniei si ca viitorul selectionerului Christoph Daum va fi decis de Comitetul Executiv.

"Nu am discutat nici de demisie, nici de reziliere. Ar fi fost total neprofesionist să ai o asemenea discuţie cu staful tehnic între două meciuri, la un interval de trei zile. Contractul lui Daum avea acest obiectiv, calificarea la Campionatul Mondal. Voi solicita un raport de analiză din partea stafului tehnic, care va fi discutat la nivel de Comisie Tehnică, iar analiza Comisiei Tehnice va fi discutată în Comitetul Executiv al FRF, după care vom lua o decizie”, a spus Burleanu dupa amicalul cu Chile.

“Nu regret numirea pe care am făcut-o în ceea ce-l priveşte pe Christoph Daum. În acelaşi timp un antrenor este ţinut de rezultate, iar rezultatele nu ne avantajează. Şanse de calificare nu mai sunt, nu are rost să ne amăgim. Putem spera, dar trebuie să fim cu picioarele pe pământ. Doar un rezultat pozitiv în Polonia ne-ar fi putut ţine în continuare”, a mai spus Burleanu.

Romania a invins Chile, detinatoarea Copa America, cu 3-2, dupa ce a fost condusa la un moment dat cu 2-0. A fost prima victorie pe teren propriu cu Daum pe banca si doar a doua in mandatul neamtului la nationala.



Burleanu ia in calcul schimbarea lui Daum