Echipa Nationala

Burleanu, discutie decisiva cu Daum

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a anuntat ca va avea in aceasta saptamana o discutie decisiva cu selectionerul Christoph Daum in privinta viitorului acestuia pe banca nationalei Romaniei.

Daum se agata cu dintii de contractul pe care il are semnat pana la finalul anului, ceea ce inseamna ca ar mai putea ramane pe banca primei reprezentative si la ultimele doua meciuri din preliminarii, partide care ne mai intereseaza doar in perspectiva clasamentului FIFA.

"Toţi avem partea noastră de vină, toţi cei care am fost implicaţi. Am discutat cu jucătorii, cu staful tehnic voi discuta mâine sau poimâine. Avem nevoie de o schimbare totală în fotbal. Trebuie văzut ce este de făcut, pentru că nişte schimbări doar aşa, de suprafaţă, nu te vor ajuta absolut deloc", a declarat Burleanu.

“Am simţit în această campanie că putem mai mult. Dar am văzut că nu s-a putut şi nici nu putem să le cerem jucătorilor mai mult, pentru că şi-au dorit să obţină această calificare, dar nu s-a putut pur şi simplu. Am avut pretenţii de la Christoph Daum, că altfel nu-l aduceam în România”, a adaugat Burleanu.

Romania a pierdut in Muntenegru, scor 0-1, si a ratat orice sansa de a mai prinde locul de baraj pentru Cupa Mondiala.

Tricolorii au acumulat doar 9 puncte in opt meciuri si avem unul dintre cele mai slabe atacuri din preliminarii, cu doar opt goluri marcate.



Burleanu, discutie decisiva cu Daum