Echipa Nationala

Burca anunta un moment zero la echipa nationala

Fundasul Andrei Burca este de parere ca egalul din Finlanda trebuie sa reprezinte momentul unui nou inceput pentru echipa nationala a Romaniei.

“Finlanda este un moment zero si de aici inainte trebuie sa progresam. Intalnim Bosnia, cea mai buna echipa din grupa. Vor veni sa joace fotbal, dezinvolt, dar pentru noi trebuie sa fie un nou inceput”.

“Vin castigatori ai acestei grupe, dar trebuie sa dovedim ca suntem echipa mai buna si ca putem castiga impotriva celui mai puternic adversar.

“Presiunea este foarte mare la noi, pentru ca trebuie sa dovedim ca partida cu Finlanda este un inceput.

“Niciodata nu este greu sa fii jucatorul echipei nationale. E cea mai mare mandrie sa reprezinti o tara, imbraci cel mai frumos tricou din cariera. Sa fim o familie, pentru ca talent este.

“Dzeko este privit la ei cum este domnul Hagi la noi. Este un adversar dificil, dar in acelasi timp noi trebuie sa ne facem treaba cat mai bine.

“Doar noi putem sa atragem oamenii la stadion prin jocul si determinarea noastra. Sa fie alaturi de noi, pentru ca noi ne vom da viata pe teren”, a declarat Burca inaintea meciului cu Bosnia, castigatoarea grupei din care face parte si Romania.

Partida Romania – Bosnia se joaca in Giulesti, luni seara, de la 21:45.



Burca anunta un moment zero la echipa nationala