Echipa Nationala

Bosnia – Romania 1-0. A doua infrangere consecutiva in Liga Natiunilor

Sursă foto: https://twitter.com/NFSBiH/

Nationala Romaniei pierde al doilea meci in Liga Natiunilor si nu aratam deloc bine in mandatul lui Edward Iordanescu.

Unicul gol al meciului de la Zenica a fost marcat de Prevljak, in minutul 68, cu o reluare din sase metri dupa o centrare din dreapta si o minge respinsa in fata de portarul Nita.

Bosnia mai avusese un gol anulat, in minutul 54, cand centralul german a fluierat fault in atac la duelul aerian dintre Ahmedhodžić si acelasi Nita.

Romania a inceput timorat partida si in primele sase minute gazdele bifasera deja trei lovituri de la colt.

Chiar si asa, tricolorii au ratat incredibil deschiderea scorului, in minutul 19, dupa ce Puscas a scapat singur cu portarul. Atacantul nostru a depasit portarul, dar n-a mai avut forta sa trimita in poarta, un fundas adversar respingand in corner.

In minutul 36, Romania a mai ratat o sansa uriasa. Puscas a trimis cu capul pe poarta, mingea a fost respinsa pana la Burca si acesta a trimis pe langa poarta.

Bara transversala i-a salvat pe bosniaci la o faza banala care nu anunta nimic, in minutul 45.

Partea secunda nu a adus nimic in jocul Romaniei, intrarile lui Tanase, Alibec si Octavian Popescu nereusind sa aduca plusul dorit in ofensiva.

Romania ramane cu un mare zero dupa primele doua meciuri in Grupa 3 din Liga B.

Sambata, pe noua arena din Giulesti, vom intalni liderul grupei, Finlanda. O echipa care a invins Muntenegru pe teren propriu, cu 2-0.

Clasamentul in grupa arata astfel:

1 Finlanda 4 puncte, 2 Bosnia 4 puncte, 3 Muntenegru 3 puncte, 4 Romania 0 puncte.

Caseta tehnica

Bosnia: 12. Šehić – 4. Sušić, 16. Ahmedhodžić, 6. Saničanin, 2. Ćivić (5. Kolašinac, 67) – 21. Prcić (18. Hadžiahmetović, 46), 13. Cimirot (10. Pjanic, 46), 14. Gojak – 20. Stevanović (7. Bešić, 81), 11. Džeko-cpt. (9. Prevljak, 46), 23. Duljević. Selecţioner: Ivaylo Petev.

România: 1. Niţă – 4. Manea (20. Hanca, 80), 17. Rus (19. Tănase, 74), 6. Chiricheş-cpt., 15 Burcă, 3. Camora – 14. M. Marin, 8. Cicâldău, 18. R. Marin (7. Alibec, 74)- 10. Maxim (23. Ivan, 74) – 9. Puşcaş (21. Popescu, 74). Selecţioner: Edward Iordănescu.

Meciul a fost arbitrat de germanul Sascha Stegemann, ajutat de conaţionalii săi Mark Borsch şi Cristian Gittelmann. Rezervă a fost Robert Schroder.



Bosnia – Romania 1-0. A doua infrangere consecutiva in Liga Natiunilor