Echipa Nationala

BGS riposteaza: Asa arata huliganii de aproape

BGS s-a miscat extrem de repede, dupa meciul Romania - Ungaria. Luni, compania de paza a reziliat contractul cu FRF, motivand ca actuala conducere a Federatiei accepta actiunile huliganice. Este posibil, asa cum se intampla oriunde, ca noua conducere a FRF sa prefere propria firma de paza, pe un contract nou, in locul BGS-ului adus de Mircea Sandu. Asta nu inseamna ca firma de paza nu a avut si actiuni reprobabile.

Trecand peste aceste lucruri, cei de la BGS au trimis comunicatul publicat de noi luni dimineata, dar si un clip video filmat de ei in care huliganii sunt vazuti de aproape. Este de interesant de vazut, pentru ca imaginile patrund adanc in atmosfera si arata fete de oameni, ura si lovituri punctuale.

Se detaseaza din imagini cele de la 0:55, unde se vede cum agentii BGS sunt busculati desi indeamna la calm, cele de la 1:27 in care se vede cum un huligan este luat la bataie de alti huligani intr-o maniera josnica, dar si cele de la 2:24 in care se observa inversunarea unora si limbajul folosit. Acestia din imaginu nu pot fi numiti suporteri, pentru ca par niste infractori veniti la bataie.

Iata mai jos imaginile.



BGS riposteaza: Asa arata huliganii de aproape