Echipa Nationala

Becali il face praf pe Daum: “Un jucator mi-a spus ca habar nu are”

Gigi Becali l-a atacat in termeni duri pe selectionerul Christoph Daum, despre care spune ca nu are nicio strategie pentru echipa nationala.

“Nu stie nimic tactic, nu face nimic, habar nu are. Asta mi-a spus un jucator al Stelei, nu spun numele. Acum se da si mare patriot. Daca am ajuns ca acesti farisei sa tipe la televizor si sa ne minta in halul asta, va dati seama unde am ajuns?”, a declarat Becali la postul sport.ro

“Noi avem jucatori de valoare, dar cum sa joci cu Chipciu in stanga care el joaca la Anderlecht numai dreapta. Asta inseamna ca el face numai contra. De ce sa fim asa sclavi? Chiar nu mai exista oameni care sa ia taurul de coarne pe toate palierele? De ce vine Daum sa se certe cu jurnalistii la conferinta de presa, pentru ca a gasit oameni de nimic la Federatie, a gasit sclavi. Nu pot sa tac pentru ca urla sufletul in mine de durere”, a adaugat Becali.

Acesta vede si solutiile potrivite pentru echipa nationala.

“Cel mai bun ar fi Hagi, ar fi Lucescu, Olaroiu, Petrescu, oameni care fac ceva”, considera Becali.Becali il face praf pe Daum: “Un jucator mi-a spus ca habar nu are”