Echipa Nationala

Avem un nou caz Stefan Radu la echipa nationala

Sursă foto: https://twitter.com/JuveCaputMundi/

Fundasul Radu Dragusin a refuzat convocarea trimisa de Florin Bratu pentru meciurile nationalei de tineret U21 a Romaniei din luna octombrie.

Jucatorul legitimat la Juventus si imprumutat pentru actulul sezon la Sampdoria a anuntat ca nu se prezinta la lot pentru ca vrea sa aiba mai mult timp la dispozitie in vederea acomodarii la noua echipa.

In realitate, Dragusin este deranjat de felul in care a fost tratat la meciul amical cu Georgia, primul pentru Florin Bratu pe banca nationalei de tineret U21 a Romaniei.

La acea partida disputata la Voluntari si incheiata la egalitate, scor 1-1, Dragusin a fost tinut pe banca de rezerve pana spre finalul meciului, desi fusese scos la incalzire de minute bune.

Opt minute a jucat Dragusin in partida cu gruzinii.

Am putea asista astfel la un nou caz Stefan Radu la echipa nationala, cand un jucator pe care ne putem baza in viitor refuza sa mai joace sub tricolor concentrandu-si atentia asupra carierei la echipa de club.

Romania U21 va sustine doua amicale in octombrie, ambele in cantonamentul de la Marbella, cu echipele similare ale Suediei si Mexicului.



Avem un nou caz Stefan Radu la echipa nationala