Echipa Nationala

Avem selectioner! FRF urmeaza sa faca anuntul oficial

Adrian Mutu ar urma sa fie anuntat, joi, in postul de nou selectioner al primei reprezentative de fotbal a Romaniei.

Cel putin asa sustine Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Teoria lui Dragomir este ca FRF a stiut de la bun inceput ca nu poate ajunge la vreun acord cu Gheorghe Hagi, Razvan Lucescu si Dan Petrescu, si ca varianta Adrian Mutu a fost agreata din primul moment, totul fiind praf in ochii contestatarilor actualei conduceri de la Casa Fotbalului.

"L-au angajat, astazi cred ca-l anunta. Daca ma aud astia, iar il amana. E acelasi, nu s-a schimbat nimic. Totul a fost o vrajeala. Au stiut sigur ca nu vin.

"Si de Petrescu au stiut de la Dancu ca nu vine. Pai ii dadeau drumul de la Cluj?", a declarat Dumitru Dragomir la Gsp Live.

Adrian Mutu a mai lucrat cu actuala conducere de la FRF in calitate de selectioner al nationalei U21 a Romaniei, alaturi de care a fost prezent la Campionatul European din acest an.

Romania U21 cu Mutu pe banca n-a pierdut niciun meci, dar nici n-a reusit sa se califice in sferturi.

Adrian Mutu a pregatit ultima oara pe nou-promovata U Craiova 1948, echipa de la care a fost schimbat din cauza rezultatelor slabe.

Fostul international a mai fost in discutii si cu o echipe din Ungaria.Avem selectioner! FRF urmeaza sa faca anuntul oficial