Echipa Nationala

Asteptarile lui Edward Iordanescu de la amicalele cu Slovenia si Moldova

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Romania profita de fereastra internationala din aceasta luna pentru a face ultimele reglaje inaintea preliminariilor pentru EURO 2024.

Tricolorii vor intalni Slovenia pe Cluj Arena, joi seara, pentru ca duminica in ziua debutului Cupei Mondiale sa evolueze intr-un amical al prieteniei la Chisinau, contra selectionatei Republicii Moldova.

"Vrem sa facem un joc bun si un rezultat care sa bucure publicul. Media de varsta este scazuta, sub 24 de ani, si e posibil sa avem zece debutanti. Am avut probleme cu cluburile din strainatate care s-au opus, plus problemele medicale cu care ne-am confruntat.

"Sunt doua jocuri amicale cu caracter oficial pentru noi. Am adus jucatori cu anumita experienta si ne-am completat lotul cu jucatori tineri si foarte tineri. Ne-am uitat catre jucatorii tineri care pot reprezenta solutii de viitor pentru echipa nationala", a spus Edward Iordanescu.

Acesta a mai vorbit despre continuitate in rezultate la prima reprezentativa: "Sa tinem de rezultat, sa atragem rezultatul de partea noastra si sa continuam impresia buna din septembrie".

Meciurile Romaniei cu Slovenia si Moldova vor fi live text pe onlinesport.ro

Partida cu Slovenia va avea loc, joi, de la ora 21:00, pentru ca meciul de duminica de la Chisinau sa se dispute de la ora 20:30.



Asteptarile lui Edward Iordanescu de la amicalele cu Slovenia si Moldova