Echipa Nationala

Arena Nationala a ramas fara gazon!

Cu aproape doua saptamani inaintea meciului Romania – Spania din preliminariile EURO 2020, Arena National se confrunta cu o problema majora.

Suprafata de joc, gazonul, lipseste cu desavarsire dupa concertul sustinut recent de celebra trupa americanca de rock Metallica.

“Gazonul lipseste astazi cu desavarsire. Practic nu avem gazon”, a spus Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

“Avem garantii din partea administratorului stadionului ca la ora meciului cu Spania vom avea un gazon care se va prezenta in conditii optime. Montarea noului gazon va incepe maine sau poimaine”, a mai spus Burleanu.

Romania va primi vizita Spaniei intr-un meci din campania de calificare la EURO 2020, unde patru meciuri vor fi gazduite chiar de Arena Nationala.

Cel mai mare stadion al tarii va fi preluat de UEFA incepand cu luna mai a anului viitor in vederea pregatirilor finale pentru Campionatul European.

Meciul cu Spania se va disputa cu casa inchisa, toate biletele fiind deja rezervate sau achizitionate.Arena Nationala a ramas fara gazon!