Echipa Nationala

Ar putea fi Edi Iordanescu o solutie pentru echipa nationala?

Liber de contract dupa despartirea de CFR Cluj, echipa pe care a facut-o campioana in Liga 1, Edi Iordanescu este privit in acest moment ca un posibil succesor al lui Mirel Radoi la carma primei reprezentative a Romaniei.

Fiul celui de numele caruia se leaga cea mai mare performanta a echipei nationalei in istorie spune insa ca i-ar fi greu sa accepte o propunere din partea FRF in acest moment.

Cu toate acestea, Edi Iordanescu nu se fereste sa ridice cateva semne de intrebare in ceea ce priveste deciziile luate de Mirel Radoi pana acum.

"Mi-e foarte greu sa raspund. Eu m-am numarat printre sustinatorii lui Mirel Radoi inca de la inceput. Facuse lucruri bune la tineret, cu toti ne-am entuziasmat.

"In continuare sustin si cred ca obiectivul de calificare ar urma sa fie compromis, asa ca nu stiu cat ar ajuta schimbarea selectionerului in acest moment.

"Rezultatele au la baza un proces care inseamna selectie, strategie, viziune, studiul adversarului. Orice antrenor si-ar dori sa reprezinte nationala tarii lui. Cred ca trebuie sa-si duca misiunea la final, iar la final lumea asteapta niste explicatii.

"Ne-am asumat sa punem un antrenor tanar, fara experienta, la echipa nationala. E adevarat ca au fost acum momente greu de digerat pentru toti. Si baietii au datoria sa dea mai mult, sa traga mai mult, mai ales in meciuri cu Armenia sau Georgia. E vorba si de orgoliu.

"Recunosc ca si eu am anumite semne de intrebare. Mi-as dori sa vad niste lucruri concrete. Am vazut foarte multi jucatori convocati. Sunt jucatori care apar si apoi dispar. Poate selectionerul vrea sa mareasca aria de selectie, dar trebuie sa avem niste piloni la echipa nationala", a spus Edi Iordanescu la Pro x.



Ar putea fi Edi Iordanescu o solutie pentru echipa nationala?