Echipa Nationala

Apelul lui Marica pentru suporterii romani

Suspendat pentru mecciul cu Ungaria de sambata, 11 octombrie, atacantul Ciprian Marica face un apel la fair-play catre suporterii romani care vor asista la partida in tribunele Arenei Nationale.

"Sunt inca in perioada de tratament, dar am ales sa ma refac alaturi de coechipierii mei, in cantonament la Mogosoaia. Mi-e mai bine asa. Chiar daca nu pot sa joc impotriva Ungariei, particip si eu la pregatirea unui meci atat de important, traiesc si eu alaturi de baieti emotii si concentrare. As fi intrat pe teren cu orice risc daca nu eram suspendat”, a scris Marica pe o retea de socializare.

“Sunt incantat ca exista interes maxim, ca s-au vandut toate biletele. Trebuie insa sa fim foarte atenti. Fac un apel la toti cei care vor veni la stadion: este un meci extrem de important, dar la fel sunt si cele care vor veni. Avem nevoie de sprijinul vostru pe intreaga campanie de calificare, ar fi pacat sa ne punem singuri piedici. Sa-i incurajam impreuna cu tot sufletul pe tricolori si sa-i tratam cu respect pe adversari. Sa-i invingem si pe cei care abia asteapta sa primim sanctiuni. Stiti bine ca suntem monitorizati cu atentie, sa nu ne facem singuri rau! Sambata seara toti jucam cu tricolorul pe piept! Hai Romania!", a mai scris internationalul roman.

Meciul Romania-Ungaria va fi live text pe onlinesport.ro, sambata seara, de la ora 19:00.



Apelul lui Marica pentru suporterii romani