Echipa Nationala

Anghel Iordanescu pune presiune pe nationala de tineret: "N-as numi ca e o generatie de aur sau argint"

Fostul selectioner al nationalei Romaniei, Anghel Iordanescu, este de parere ca nationala de tineret a Romaniei inca n-a confirmat la cel mai inalt nivel si ca meciul adevarului va fi semifinala cu Germania de la Campionatul European.

"E o generatie deosebita, dar n-as numi-o nici de aur, nici de argint. Este o generatie deosebita dar care inca nu a confirmat la cel mai inalt nivel, iar cel mai inalt nivel este meciul de maine (n.r. - semifinala cu Germania)

"Cert este ca au respectul nostru, ii apreciem extrem de mult si intreaga tara ii urmareste. Sunt extrem de talentati si baieti de caracter, ceea ce inseamna foarte mult pentru fotbal.

"Din echipa care va juca maine cu Germania sunt cel putin sapte jucatori sa fie acolo chiar in teren sau ca prima rezerva (n.r. - la prima reprezentativa). Puscas poate sa joace, a si jucat. Are patru goluri in opt meciuri la nationala mare. Acelasi lucru se poate spune despre Ianis Hagi. De ce n-ar juca impotriva Spaniei? Depinde de selectioner", a spus Anghel Iordanescu la Digi Sport.

Nationala de tineret sub 21 de ani a Romaniei va juca in semifinalele Campionatului European contra Germaniei, joi seara, cu incepere de la ora 19:00.



Anghel Iordanescu pune presiune pe nationala de tineret: "N-as numi ca e o generatie de aur sau argint"