Echipa Nationala

Anghel Iordanescu nu crede in povestea plecarii lui Mirel Radoi de la nationala: “Se alinta”

Selectionerul Generatiei de Aur spune ca Mirel Radoi se alinta si crede ca acesta va ramane la carma primei reprezentative si dupa finalul preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2022.

“Am fost surprins de decizia lui Mirel Radoi. Trebuie sa asteptam ultimele doua jocuri, iar pozitia lui va fi alta dupa calificarea la baraj. Se mai alinta si el. Mirel Radoi trebuie sa duca echipa la bataliile de la baraj”, a declarat Anghel Iordanescu la Digisport.

“Eu cred ca atunci cand se va termina ultimul meci din grupa, Mirel Radoi va avea cu totul si cu totul alta pozitie. Ar fi fost bine ca Mirel sa nu faca aceasta afirmatie acum”, mai crede Anghel Iordanescu.

La finalul meciului cu Armenia, Mirel Radoi a surprins pe toata lumea cand a anuntat la conferinta de presa ca meciurile cu Islanda si Liechtenstein vor fi ultimele sustinute pe banca primei reprezentative a Romaniei.

In varsta de 40 de ani, Radoi a preluat prima reprezentativa a Romaniei in 26 noiembrie 2019.

Pana acum Radoi a condus nationala de pe margine in 18 meciuri. A debutat pe 4 septembrie 2020 la un 1-1 cu Irlanda de Nord pe Arena Nationala, in Liga Natiunilor.

Bilantul lui Radoi in calitate de selectioner este de 7 victorii, 3 remize si 8 infrangeri, 26-25 golaveraj.Anghel Iordanescu nu crede in povestea plecarii lui Mirel Radoi de la nationala: “Se alinta”