Echipa Nationala

Anghel Iordanescu: "Meciul cu Feroe nu va fi usor"

Selectionerul Anghel Iordanescu este de parere ca meciul cu Insulele Feroe din preliminariile EURO 2016 nu va fi deloc unul usor si a indemnat la concetrare si determinare pentru consolidarea primului loc in grupa printr-un succes in meciul de duminica seara de la Ploiesti.

"Cu acest meci ajungem la jumatatea competitiei. Suntem lideri si dupa meciul cu Feroe dorim sa ne consolidam pozitia in fruntea clasamentului. Meciul cu Feroe trebuie castigat si nu va fi o simpla formalitate. Principala noastra problema va fi sa ne concentram pe tot parcursul jocului. Feroe are 11 jucatori care activeaza in strainatate, 9 in Danemarca, unul in Scotia si altul in Norvegia. Trebuie sa tratam jocul extrem de serios, sa dam dovada de determinare si sa rezolvam meciul cat se poate de repede. O echipa care a batut in Grecia nu este o echipa care se preda din start", a spus Iordanescu intr-o conferinta de presa.

Iordanescu a vorbit si despre lista lunga a indisponibililor de la echipa nationala, trecand in revista numele cele mai importante ale jucatorilor absenti cu Feroe.

"In momentul de fata Razvan Rat are o problema de sanatate si nu stim daca vom putea conta pe el. Lucian Sanmartean este racit, Dragos Grigore este si el accidentat la coasta, Gabriel Torje acuza o miozita, iar Andrei Prepelita a primit o lovitura puternica la meciul de ieri (n.r. – Steaua-Viitorul). La acestea adaugam problemele cu Ciprian Marica, un jucator de baza, Bogdan Stancu, Ciprian Tatarusanu, care nu face nici macar antrenament specific la Fiorentina", a declarat selectionerul echipei nationale.



Anghel Iordanescu: "Meciul cu Feroe nu va fi usor"