Echipa Nationala

Anghel Iordanescu, intrare prin alunecare la Mircea Lucescu: “Cea mai mare prostie pe care o putea spune”

Mircea Lucescu a vorbit recent despre posibilitatea ca Marco Rossi, actualul selectioner al Ungariei, sa antreneze nationala Romaniei.

O speranta a lui Lucescu taxata virulent de Anghel Iordanescu.

“Cea mai mare prostie pe care o putea spune Mircea Lucescu. Chiar nu ma asteptam la el sa faca o asemenea afirmatie. A mai fost o greseala atunci cand a fost adus Daum, cea mai mare pe care a facut-o federatia la momentul respectiv”, a declarat Anghel Iordanescu la Digisport.

Iordanescu a mai spus ca “fotbalul romanesc are nevoie cel putin inca o perioada de un selectioner valoros, cu experienta, dar oman, care cunoaste foarte bine competitia noastra interna, specificul, traditia”.

Antrenorul care a fost pe banca nationalei Romaniei la cea mai mare performanta din istorie in SUA 94, cand am fost la un pas de semifinalele Cupei Mondiale, mai spune ca nu este impotriva lui Mirel Radoi, actualul selectioner.

Anghel Iordanescu insista ca varianta unui nou antrenor strain la nationala Romaniei nu este potrivita.

“Nu cred ca este o solutie Rossi, cum n-a fost o solutie Daum. Am pierdut mai mult de un an si jumatate cu mister Daum, care ne-a promis ca ataca si cand are mingea si ca nu o are. Probabil ataca el”, a comentat ironic Iordanescu.

In opinia acestuia cei mai potriviti pentru postul de selectioner la nationala Romaniei ar fi in acest moment Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Razvan Lucescu si Cosmin Olaroiu.Anghel Iordanescu, intrare prin alunecare la Mircea Lucescu: “Cea mai mare prostie pe care o putea spune”