Echipa Nationala

Anghel Iordanescu inteapa FRF: ”Regret ca nu l-au pus pe Gica”

Intr-o interventie televizata Anghel Iordanescu a vorbit despre alegerea FRF in ceea ce priveste postului de selectioner al nationalei Romaniei.

”Avem un selectioner, cu bune, cu rele, iar cei din Comitetul Executiv l-au votat si trebuie sustinut, dar regret ca nu l-au pus pe Gica (n.r. - Hagi). Macar sa-l fi intrebat. La fel si Dan Petrescu”, a spus Anghel Iordanescu la Pro x.

Iordanescu s-a numarat printre invitatii FRF la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020 de la Romexpo, ceea ce nu s-a intamplat cu Gheorghe Hagi.

”Mai important pentru mine decat tragerea la sorti era ca Hagi sa fie intrebat daca isi doreste sa antreneze nationala. Postul de selectioner era mai important pentru el decat invitatia pentru tragerea la sorti. Sunt sigur ca Hagi isi dorea sa revina la nationala”, a mai spus Anghel Iordanescu.

FRF si-a cerut public scuze prin vocea presedintelui Razvan Lucescu pentru neinvitarea lui Gheorghe Hagi la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020.

Anghel Iordanescu a condus Romania la ultima prezenta a tricolorilor la un turneu final, Campionatul European din 2016, cand echipa noastra a obtinut un punct intr-o grupa cu Franta, Elvetia si Albania.



Anghel Iordanescu inteapa FRF: ”Regret ca nu l-au pus pe Gica”