Echipa Nationala

Amicalul cu Chile reapare, plus unul cu Uruguay

FRF a anuntat sambata ca a primit propuneri de la Chile si Uruguay pentru disputarea a doua meciuri amicale in lunile mai si iunie. Astfel, Chile reapare in atentie, dupa ce Federatia lor anuntase zilele trecute partida ca si facuta, pentru ca in aceeasi zi FRF sa nege orice intelegere cu sud-americanii.

FRF scrie sambata ca "in cursul zilei de azi, 10 ianuarie  am primit din partea Federatiilor de Fotbal din Uruguay si Chile scrisori oficiale, continand invitatii de disputare a doua jocuri amicale intre echipa noastra nationala de seniori si echipele nationale "A" ale celor doua tari".

Partidele propuse sunt Uruguay - Romania (29 sau 30 mai a.c., la Montevideo) si Chile - Romania (4 iunie a.c., la Santiago de Chile), mai informeaza Federatia noastra.

Federatia din Chile, care scosese stirea de pe site dupa ce anuntase unilateral zilele trecute amicalul cu Romania, a repus pe site un anunt in care spune ca "amicalul cu Romania si-a schimbat data si va avea looc pe 4 iunie". Initial. chilienii afirmasera in exclusivitate, stire negata de FRF, ca un amical cu Romania urma sa aiba loc pe 30 mai.

FRF anunta ca totul depinde si de raspunsul lui Piturca, dupa o discutie cu Sandu si altii: "un raspuns definitiv urmand sa fie dat, in cel mai scurt timp, dupa consultarea selectionerului echipei noastre nationale si a Directorului Tehnic al FRF, acestia urmand sa aiba o discutie in acest sens cu Presedintele Federatiei Romane de Fotbal si, apoi, in cadrul Comitetului Executiv al FRF".



Amicalul cu Chile reapare, plus unul cu Uruguay