Echipa Nationala

Amical neasteptat: Romania joaca in Chile pe 30 mai

Federatia de Fotbal din Chile a anuntat miercuri seara ca "la roja" va intalni pe 30 mai echipa Romaniei, inainte de Cupa Mondiala din Brazilia.

Partida va avea loc in Chile, la o ora ce se va anunta ulterior. "Am cazut de acord cu Federatia din Romania, pe 8 ianuarie, sa jucam aceasta partida amicala", scriu Federatia din Chile.

"Inainte de a juca la Cupa Mondiala, ne vom masura cu echipa de pe locul 32 din clasamentul FIFA", scriu cei din Chile.

"Numiti 'tricolori' si sub comanda lui Victor Piturca, cei din Romania se afla printre singurele patru tari are au jucat in toate cele trei prime editii ale unui Campionat Mondial, din Brazilia, Franta si Blegia. Au participat la sapte Cupe Mondiale si au atins cel mai bun rezultat in campania din 1994 cand au ajuns in sferturile de finala din SUA. In acea echipa jucau legende ca  Gheorghe Hagi si Dan Petrescu, printre altii".

Siteul din Chile aminteste si ca "Romania a fost eliminata dramatic in preliminatiile Cupei Mondiale 2014, in barajul cu Grecia".

FRF nu a anuntat nimic pe siteul oficial, fiind probabil ocupata cu alegerile.Amical neasteptat: Romania joaca in Chile pe 30 mai