Echipa Nationala

Amanunte de culoare din era Daum: “Jucatorii se luau in brate si se pupau!”

Sursă foto: FRF.ro

Christoph Daum va ramane in istoria echipei nationale a Romaniei drept un experiment esuat din toate punctele de vedere. De la comunicarea cu jucatorii si pana la performanta propriu-zisa.

Daum a plecat, doi dintre jucatorii ignorati in primele opt meciuri din campania pentru Cupa Mondiala au adus victoria contra Kazahstanului, insa ecourile perioadei neamtului la nationala inca nu s-au stins.

Gigi Becali, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Daum, a dezvaluit un amanunt de culoare din cantonamentul echipei nationale pe care, in absenta unor surse veridice, trebuie sa-l tratam doza optima de rezerva.

Patronul FCSB sustine ca unul dintre jucatorii sai i-a povestit un episod petrecut la una dintre sedintele, banuim, tactice cu Daum selectioner.

“Ce inseamna daca toata echipa stinge lumina si aprinde lumanari si jucatorii deschid ochii. L-am intrebat pe jucatorul care mi-a povestit: <>. Faceau meditatie, spiritism!”, a spus Becali la Pro X.

In alta ordine de idei, Becali sustine ca a vazut dupa mult timp un meci al nationalei si crede ca prima reprezentativa a aratat un plus de daruire cu noul selectioner Cosmin Contra pe banca.

“Se simte mai multa daruire, mai multa atentie. Parca e altceva cu Contra. Nu spun ca avem jucatori de super valoare, dar avem jucatori de valoare medie care impreuna fac o echipa”, crede patronul FCSB.



Amanunte de culoare din era Daum: “Jucatorii se luau in brate si se pupau!”