Echipa Nationala

Adrian Mutu, prima reactie dupa victoria cu Ungaria

Romania a castigat disputa cu Ungaria, scor 2-1, in Grupa A la Campionatul European de tineret. Un meci in care, pe langa duritatile adversarilor, tricolorii au avut de infruntat si un arbitraj potrivnic.

Matan cu un sut magnific si Pascanu dupa o faza fixa de la coltul terenului au marcat golurile Romaniei, dupa ce Ungaria deschisese scorul in inferioritate numerica.

“Spiritul acesta de lupta care defineste aceasta generatie U21 ma bucura foarte mult. Lucrul asta defineste aceasta generatie, forta asta interioara si resursele pe care si le gasesc in momente dificile. Cred ca am facut fericiti multi suporteri, ne continuam drumul nostru si ne urmam visul.

"Probabil arbitrul nu a fost in cea mai buna zi a lui, dar chiar si asa am reusit sa castigam meciul. E o victorie frumoasa, chiar daca am intalnit o echipa agresiva, artagoasa, baietii au luptat pentru fiecare centimetru de teren.

"S-a vazut ca baietii au crezut pana la sfarsit. Calitatea noastra superioara s-a vazut in acest meci. Am spus de la inceput, nu suntem aici in vacanta, am venit sa le facem viata grea tuturor

“Golul lui Matan a fost senzational.

“I-am spus antrenorului lor ca a fost un meci dur, o batalie. Momentul cheie a fost la eliminarea jucatorului lor.

“Cu Germania vor lipsi capitanul (Marin) si ganezul (Ganea). Ambii sunt luptatori, Marin poate prea mult. Avem jucatori care ii vor inlocui cu brio, sunt sigur de lucrul asta”, a declarat Adrian Mutu intr-o conferinta de presa transmisa online de la Budapesta.



Adrian Mutu, prima reactie dupa victoria cu Ungaria