Echipa Nationala

Adrian Mutu, prima reactie dupa egalul cu Olanda: “Meritam mai mult”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Nationala de tineret a Romaniei a debutat cu o remiza la Campionatul European U21, scor 1-1, insa dupa aspectul jocului din a doua repriza si numarul ocaziilor selectionerul Adrian Mutu spune ca puteam obtine chiar victoria in meciul de la Budapesta.

“Sper ca baietii sa-si dea seama in sfarsit si sa aiba incredere suta la suta in valoarea lor. Eu am crezut inca de la inceput in valoarea lor si in dorinta lor de afirmare. Nu am venit aici in vacanta, am venit aici sa punem probleme oricui. Chiar daca suntem cotati cu sansa a treia, niciun meci nu e castigat dinainte si noi suntem hotarati sa facem viata grea oricarei echipe.

“Mi-a placut cel mai mult atitudinea, daruirea si tupeul cu care am atacat. In repriza a doua pe final puteam chiar sa castigam acest meci. La realitatea din teren spun ca poate meritam mai mult.

I-am strigat lui Ciobanu de pe margine sa bata el ca va da gol si iata ca am avut gura aurita. E de apreciat unitatea acestei echipe.

“Ciobotariu n-a pierdut omul din marcaj, dar se intampla ca adversarul sa fie mai bun ca tine. E o chestiune de miimi de secunda. Era o minge putin cazuta spre jucatorul advers, iar fundasul olandez a avut o executie foarte buna. Eu nu-l consider pe Ciobotariu vinovat la gol”, a declarat Adrian Mutu intr-o conferinta de presa organizata in conditii speciale din cauza pandemiei de Covid-19.

Favoriti cu Ungaria?!

“Noi ne-am setat un obiectiv, acela de a iesi din grupe. Trebuie sa luam meci cu meci. Nu ma consider favorit cu Ungaria, nici nu vreau sa ma gandesc. Ungaria are acelasi nivel ca noi, diferenta o face atitudinea pe teren”, a mai spus selectionerul nationalei de tineret a Romaniei.

Tricolorii intalnesc Ungaria, sambata, cu incepere de la ora 19:00.

O Ungarie cu orgoliul serios sifonat dupa 0-3 cu Germania in cealalta partida a grupei.



Adrian Mutu, prima reactie dupa egalul cu Olanda: “Meritam mai mult”