Echipa Nationala

Adrian Mutu: “Era pacat sa pierdem calificarea cu doua penalty-uri inventate”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Selectionerul nationalei de tineret a vorbit la cald despre meciul cu Danemarca si calificarea la Campionatul European de tineret.

“Vreau sa dedic aceasta victorie familiei mele si in special mamei, a carei zi de nastere e astazi

“E un lucru important pentru mine ca antrenor, pentru acesti baieti minunati, e important pentru Romania. Trebuie sa-i multumim si lui Mirel Radoi, care a adus si el zece puncte in aceasta campanie.

“Ne-a ajutat si Bosnia, arbitrul nu ne-a ajutat. Era pacat sa pierdem calificarea cu doua penalty-uri inventate. A fost si acela din Ucraina.

“Baietii au aratat ca joaca fotbal, am dominat Danemarca de la cap la cap. Nu cred ca au ajuns de trei ori la poarta. I-am surprins cu asezarea atacantilor laterali”, a declarat Adrian Mutu la Pro x.

Romania s-a calificat la turneul final al Campionatului European de tineret din 2021 dupa 1-1 pe teren propriu cu Danemarca, lidera grupei indiferent de rezultat.

Danezii au condus cu 1-0 dupa un penalty incorect acordat pentru un fault in afara careului.

Costache a egalat in minutul 72 din pasa lui Morutan si a adus calificarea nationalei tricolore la turneul final gazduit de Ungaria si Croatia in 2021.

Pentru Romania este a doua calificare consecutiva la Campionatul European de tineret, o premiera pentru istoria acestei reprezentative U21.



Adrian Mutu: “Era pacat sa pierdem calificarea cu doua penalty-uri inventate”