Echipa Nationala

Adrian Mutu despre meciul cu Ungaria: “Este un derby”

Nationala de tineret a Romaniei se pregateste pentru al doilea meci la Campionatul European U21. Tricolorii vor intalni Ungaria, sambata, intr-un meci programat de la ora 19:00 care va fi transmis LIVETEXT pe onlinesport.ro

Partida de sambata a fost prefatata de selectionerul Adrian Mutu intr-o conferinta de presa din care redam mai jos cele mai importante pasaje.

“Incarcatura foarte mare. Un meci foarte greu. Sunt sigur ca Ungaria va juca cu multa ambitie, asa cum vom face si noi, si sper sa castigam. Vom vedea o alta Ungarie pe teren, mult mai ambitioasa si dornica sa domine meciul. La nivel de nationala este un derby.

“Cred ca noi avem o echipa mai valoroasa si mai cred ca baietii sunt constienti de asta. Ungurii au investit mult in infrastructura, in copii si juniori, si speram ca intr-o zi sa fim si noi la fel.

Isi joaca Ungaria ultima sansa?

“Nu stiu cu ce ne-ar ajuta. Oricum meciul cu ei era dificil. Suntem constienti ca daca vom lua cele trei puncte, suntem intr-o pozitie favorabila de a iesi din grupa si a ne califica in sferturi”.

“Intotdeauna mi-a placut fotbalul ofensiv si asta le-am implementat jucatorilor. A face faza de atac foarte bine implica existenta unui echilibru si in aparare. Tot ce conteaza in meciul de sambata e victoria”, a mai declarat Adrian Mutu.

“Nu am decis inca primul 11 pentru ca am inca anumite dubii", concluzionat Mutu.

Despre meciul cu Ungaria a vorbit si fundasul Alex Pascanu

“Speram ca va fi o victorie. Stim ca e cel mai important meci de pana acum. Ne trebuie cele trei puncte si pentru asta vom lupta”, a declarat Pascanu.

“Cele trei puncte sunt importante, iar in ultimul meci cu Germania putem visa la o noua calificare.

Romania a remizat cu Olanda 1-1, in timp ce Ungaria a fost invinsa de Germania, scor 3-0, in primele meciuri din Grupa A.

Meciul Romania - Ungaria de la Campionatul European de tineret va fi LIVETEXT pe onlinesport.ro, sambata, de la ora 19:00.



Adrian Mutu despre meciul cu Ungaria: “Este un derby”