Echipa Nationala

Adrian Mutu catre tricolori la revenirea de la Campionatul European: “Sunt mandru ca v-am antrenat”

Selectionerul Adrian Mutu a tinut un mesaj de imbarbatare a jucatorilor nationalei U21 dupa cele trei meciuri disputate in faza grupelor la Campionatul European din Ungaria.

Romania a ratat calificarea in sferturi, dar a incheiat neinvinsa la egalitate de puncte cu Olanda si Germania.

“Sunt trist, dar nu din cauza rezultatului. Eram trist, sincer, ca nu o sa va mai antrenez. In afara calitatii fotbalistice, aveti o calitate umana care m-a uimit.

“Mai avem o actiune, turneul preolimpic de la Toulon. Probabil eu nu voi fi selectioner, va fi Mirel, dar voi aveti ocazia sa va arati calitatea.

“M-as bucura sa va am pe viitor, sa va antrenez in fiecare zi pentru ca sunteti senzationali.

Totul despre nationala de tineret a Romaniei

“Imi pare rau pentru baietii care n-au jucat. Nu sunt perfecet, dar nimic nu e in viata cum ai vrea. Imi cer scuze pentru asta, stiu ce simtiti, am fost ca voi.

“Pentru ce am reusit noi in zece zile, sa schimbam o mentalitate a unei natiuni, ati castigat respectul tuturor. Nu ati fost invinsi si nu veti fi niciodata invinsi in atitudine.

“Romania pe viitor va avea o generatie de succes. Va multumesc si inca o data va spun ca am fost mandru sa va antrene”, le-a spus Mutu jucatorilor nationalei U21 a Romaniei la revenirea in tara.

Adrian Mutu va face un pas in spate pentru a-i lasa locul lui Mirel Radoi in pregatirea participarii nationalei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Pana la turneul olimpic din Japonia, tricolorii vor participa la puternicul turneu de pregatire de la Toulon, unde an de an se infrunta marile natiuni ale fotbalului la U20.



Adrian Mutu catre tricolori la revenirea de la Campionatul European: “Sunt mandru ca v-am antrenat”