Echipa Nationala

Adrian Mititelu a facut plangere penala la DNA impotriva lui Razvan Burleanu: “Va face puscarie”

Adrian Mititelu nu mai are echipa decat pe hartie si tot cu o hartie a iesit acesta, miercur, in prima plan.  Mai precis o plangere penala facuta la DNA impotriva lui Razvan Burleanu, actualul presedinte al FRF, pe care, culmea, Mitielu l-a sustinut cu toate fortele la alegerile din 5 martie 2014.

Dupa numai un an Adrian Mititelu a intors armele impotriva celui pe care l-a considerat la vremea respectiva salvarea sa in razboiul purtat pe plan local cu oficialii echipei CSU Craiova, pe care patronul FC Universitatea Craiova o considera in continuare o clona a adevaratei Stiinta.

“Am facut plangere la DNA impotriva lui Burleanu, pentru ca ar fi trebuit sa-i ia banii lui Piturca, care a luat cinci milioane de euro si el l-a lasat sa plece asa”, a spus Mititelu, anunta Mediafax.

Burleanu a dezvaluit, miercuri seara, ca a decis sa-l lase pe Piturca sa plece fara plata despagubirii din contractul semnat initial, contract la care a fost adaugat inaintea meciului cu Ungaria un act aditional.

“Am facut un act aditional la contractul cu Piturca inaintea meciului cu Ungaria prin care oricare dintre parti putea denunta contractul fara nicio despagubire”, a spus Burleanu la Digi Sport.

In opinia lui Mititelu, prin decizia sa de a-l lasa sa plece pe Piturca fara plata unei sume compensatorii, Burleanu ar fi pagubit bugetul FRF cu cel putin un milion de euro.

“Este vorba de o infractiune de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave. Eu suspectez ca e vorba si de coruptie, dar nu am dovezi”, a mai spus Mititelu.

La randul sau, Burleanu a marturisit la acelasi post de televiziune ca are cunostinta de o ancheta a DNA pe tema plecarii lui Victor Piturca de la echipa nationala.

Prin actul aditional semnat de Burleanu si Piturca, primul a renuntat la clauza de 500.000 de euro pe care selectionerul trebuia sa o plateasca in cazul unei plecari, iar Piturca, la ranndul sau, renunta la clauza pe care o avea in contract pentru o eventuala demitere.



Adrian Mititelu a facut plangere penala la DNA impotriva lui Razvan Burleanu: “Va face puscarie”