Echipa Nationala

Acuzatii grave la adresa lui Becali: “Mituieste oameni”

Gigi Becali este aratat cu degetul de fostul selectioner Christoph Daum pentru presiunea pe care o exercita la nivelul echipei nationale pentru impunerea propriilor jucatori de la FCSB in lot.

“Eu cred ca Becali nu face personal nicio presiune, el face presiune prin intermediul media. Cred ca mituieste o parte din mass-media si cred ca exista oameni de media platiti de el care sa actioneze in favoarea lui”, este atacul taios lansat de Daum intr-un interviu pentru Fanatik.

Desi a lasat Romania in coada de peste, fara nicio sansa de calificare macar la baraj cu doua etape ramase din campania de calificare la Cupa Mondiala din Rusia, Daum se lauda ca si-a facut singur selectia si ne spunea ce ar fi facut pentru EURO 2020.

“Am facut selectia pe baza criteriilor mele si voiam sa promovez cat mai multi tineri ca la EURO 2020 Romania sa aiba o echipa foarte buna”, a  mai spus Daum.

Neamtul instalat dupa turneul final al Campionatului European la carma primei reprezentative s-a dovedit o solutie falimentara, care ne-a costat inca un turneu final, astfel ca Romania ramane fara prezenta la un Mondial in ultimii 20 ani.



Acuzatii grave la adresa lui Becali: “Mituieste oameni”