Echipa Nationala

Abidal anticipeaza o lupta apriga pe National Arena

Fundasul francez Eric Abidal (FC Barcelona) a declarat ca echipa României, pe care o va întâlni marti în preliminariile Campionatului European din 2012, controleaza foarte bine balonul si dispune de jucatori tehnici, iar lupta la mijlocul terenului va fi apriga, informeaza site-ul oficial al FIFA.

"Bosnia a câștigat în Belarus și lupta pentru calificare, vom avea meci cu ei acasa. Pâna atunci vrem ca prin parcursul nostru ca lider al grupei sa le diminuam șansele. România e o echipa care controleaza balonul foarte bine, are jucatori tehnici, care nu se dau în laturi de la dueluri.

"Va fi o lupta apriga la mijlocul terenului pentru câștigarea mingii. Va fi greu, formeaza un bloc, dar cu jucatorii noștri ofensivi putem face lucruri frumoase. Nu este o echipa precum Spania care monopolizeaza mingea tot timpul, dar pe teren propriu românii sunt capabili sa aiba posesia.

"Prioritar este sa câștigam, cu cât avansam în aceasta campanie, cu atât vedem mai repede capatul tunelului. Parcursul este aproape perfect. De la venirea lui Laurent Blanc, jocul echipei s-a schimbat foarte mult", a spus Abidal.

Echipa nationala a Frantei a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), reprezentativa Albaniei, la care dinamovistul Elis Bakaj a intrat în minutul 69, într-un meci din grupa D de calificare la Campionatul European din 2012, din care face parte si România. Franta si România se vor întâlni marti, de la ora 21.30, la Bucuresti.

Mediafax


Abidal anticipeaza o lupta apriga pe National Arena