Echipa Nationala

A cazut Hagi in capcana lui Burleanu? Un fost coleg de generatia o spune in clar: “I-a dat sah mat”

Anuntul ca Razvan Burleanu i-a oferit postul de selectioner lui Gheorghe Hagi a surprins pe toata lumea si, dupa raspunsul fostului mare international, ne-am intrebat pe buna dreptate: nu stia Burleanu ca Hagi e actionar majoritar la Farul si ca ar fi incompatibil cu postul de selectioner?

Un fost international crede ca Burleanu si-a facut bine temele si a vrut sa-l scoata din discutie pe Hagi pentru echipa nationala acum si pe termen lung, atragandu-l intr-o discutie devenita publica.

“Gica are tot dreptul sa vorbeasca. Este unul dintre noi si este fostul mare fotbalist si capitan al nationalei Romaniei, dar uitati ce i se intampla cand este bagat la inaintare.

“El a fost bagat la inaintare, iar Burleanu s-a prins si i-a dat sah mat in fata opiniei publice. Si-a luat sah mat si acum s-au convins toti de el. Gica atunci cand a fost pus in fata faptului implinit si-a adus aminte ca e patron la Farul. Va spun eu ca el nu se astepta sa fie cautat de Burleanu si sa i se propuna postul de selectioner”, a declarat Danut Lupu pentru prosport.ro

Gheorghe Hagi a primit postul de selectioner din partea lui Razvan Burleanu, dar a declinat oferta motivand ca ar ajunge intr-o incompatibilitate cu functia pe care o detine la Farul.



A cazut Hagi in capcana lui Burleanu? Un fost coleg de generatia o spune in clar: “I-a dat sah mat”