Fotbal

Duelul campionilor s-a mutat pe terenul mic: Unde se vor înfrunta Epaminonda Nicu și Petre Marin

Dacă în anii trecuți, Epaminonda Nicu și Petre Marin erau obișnuiți să se înfrunte în duelurile puternice din Liga I, acum, cei doi foști căpitani de la Unirea Urziceni, respectiv Steaua, și-au mutat duelurile pe teren redus, și au șansa să se reîntâlnească la Bucharest International Superleague, între 14 și 16 iulie.

Fundașul de bază al Unirii Urziceni dintre 2003 și 2011 evoluează în prezent în Liga Prieteniei, la echipa AFC Liverpool Team București, acolo unde îi are, printre coechipieri, pe Ionuț Zainea, fostul mijlocaș de la Pandurii, dar și pe Răzvan Radu, declarat cel mai bun jucător de minifotbal din România și de 5 ori campion continental cu reprezentativa tricoloră.

Cu cei trei printre jucătorii de bază, Liverpool a terminat pe locul 1 în sezonul regulat din Liga I Sud, iar în play-off pe 4, urmând ca săptămâna viitoare, la Sud Arena, din Capitală, să participe la cel mai important turneu pe teren redus din România,  Bucharest International Superleague, unde câștigătoarea va pleca acasă cu 5.000 de euro.

Acolo va participa și Partizan, echipa la care evoluează fostul căpitan al Stelei, Petre Marin, unde colegi îi sunt UEFAntasticii Sorin Ghionea, Gigel Coman și Stelian Stancu. De asemenea, foștii rapidiști Doru Bratu și Alexandru Ioniță sunt înscriși la turneu, cu ATV Rom, una dintre cele mai bine cotate formații din Liga Prieteniei. De altfel, echipe din 5 țări vor lua startul la competiția care va debuta pe 14 iulie în Capitală.

"Înscrierile sunt deschise până vineri și pot participa atat jucători amatori, cât și non-amatori”, a precizat Nicoleta Bojica, reprezentanta Ligii Prieteniei. Ediția anterioară a ligii a fost câștigată de Omar Sales Brașov.



Duelul campionilor s-a mutat pe terenul mic: Unde se vor înfrunta Epaminonda Nicu și Petre Marin