Cupa Romaniei

Viitorul se califica in sferturile Cupei Romaniei dupa lovituri de departajare cu Poli Iasi

Sursă foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Meci de toti banii intre Poli Iasi si Viitorul, echipe care au mers pana la capat dupa ce au oferit patru goluri in timpul regulamentar (2-2).

In cele din urma Viitorul a transat disputa, cu 5-3, in urma loviturilor de la 11 metri.

Viitorul a condus cu 2-0 in Copou si jucatorii pregatiti de Gheorghe Hagi pareau calificati inca de la pauza.

Asa am trait Poli Iasi - Viitorul 2-2. Meci decis la loviturile de departajare

Ianis Hagi dintr-un penalty obtinut tot de el si Matan cu o executie spectaculoasa din foarfeca au adus-o pe Viitorul in avantaj.

La zece minute dupa pauza Sanoh reducea din diferenta, insa Poli Iasi ramanea in inferioritate numerica in minutul 73 dupa eliminarea lui Cristea pentru injurii aduse arbitrului central Marcel Barsan.

Chiar si in zece minute Poli Iasi a reusit egalarea la doua minute dupa eliminarea lui Cristea, cand Frasinescu a transformat in gol o centrare dintr-o lovitura libera.

S-a intrat in prelungiri unde Vodut a ratat cea mai mare ocazie pentru Viitorul in minutul 107, cand a preluat in suprafata de pedeapsa si a trimis incredibil pe langa poarta.

In cele din urma s-a ajuns la loteria loviturilor de departajare, unde singura ratare a venit din partea lui Ndongala de la Poli Iasi.

Ianis Hagi, Ciobanu, Achim, Casap si Houri au transformat pentru Viitorul.

De asemenea au marcat pentru Poli Iasi jucatorii Platini, Qaka si Badic.Viitorul se califica in sferturile Cupei Romaniei dupa lovituri de departajare cu Poli Iasi