Cupa Romaniei

Viitorul intoarce scorul si castiga la Craiova in semifinalele Cupei Romaniei

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Echipa Viitorul Constanta s-a impus, cu 2-1 (0-1), joi seara, in mansa tur a semifinalei Cupei Romaniei contra detinatoarei trofeului, U Craiova 1948 CS.

Formatia din Banie a deschis scorul rapid dupa numai cinci minute prin capitanul Bancu. Excelent lansat de pasa lui Fortes, fundasul stanga de echipa nationala a marcat cu un sut pe sub portarul Cojocaru.

Gheorghe Hagi a schimbat repede cu Rivaldinho in locul lui Calcan pe faza ofensiva din minutul 35, iar Viitorul a avut o alta exprimare in fata portii adverse.

Aceasta dupa ce ambele echipe trecusera pe langa gol. Mai intai oaspetii prin Dragus in minutul 31, pentru ca Barbut sa fie blocat in extremis la cealalta poarta de Cojocaru dupa numai un minut.

Viitorul a lovit decisv in minutele de final pe fondul scaderii in joc a formatiei gazda. Houri a restabilit egalitatea cu o reluare din prima la mingea intoarsa de Dragus. O faza pornita de la o aruncare de la margine excelent gandita de Rivaldinho.

Atacantul brazilian i-a rasplatit increderea lui Hagi printr-un gol in minutul 89 din pasa lui Ianis.

Asa am trait U Craiova - Viitorul 1-2 in semifinalele Cupei Romaniei

Caseta tehnica

Craiova: Pigliacelli – Martic (Acka ’71), Donkor, Kelic, Briceag - Mateiu, Cicâldău, Bic (Fedele ’62) - Bărbuţ, Fortes (Nuno Rocha ’66), N. Bancu. Antrenor: Devis Mangia;

Viitorul: Cojocaru – Boboc (Mladen ’78), Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Houri, Băluţă, Vînă (Iacob ’46) – Calcan (Rivaldinho ’36), Drăguş, I. Hagi. Antrenor: Gheorghe Hagi;

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic.



Viitorul intoarce scorul si castiga la Craiova in semifinalele Cupei Romaniei