Cupa Romaniei

Brazilienii lui Hagi o califica pe Viitorul in semifinalele Cupei Romaniei

Sursă foto: https://www.facebook.com/AcademiaHagi/

Primul sfert de finala din Cupa Romaniei a oferit un duel cu cinci goluri intre Hermannstadt si Viitorul, un duel incheiat cu victoria si calificarea constantenilor, scor 3-2.

Echipa pregatita de Gheorghe Hagi se califica astfel pentru prima data in scurta istorie a clubului in semifinalele Cupei Romaniei.

Fara sase jucatori de baza, lasati la Ovidiu sa se pregateasca pentru finala de playoff cu FC Botosani, Viitorul a dominat prima repriza a partidei de la Pitesti si a intrat cu avantaj de doua goluri la cabine.

Asa am trait Hermannstadt - Viitorul in sferturile Cupei Romaniei

Achim a deschis scorul dintr-o lovitura de la 11 metri in minutul 6, dupa un fault comis de Acsinte asupra lui Calcan, dupa care brazilianul Rivaldinho a spart gheata in tricoul Viitorului cu patru minute inaintea pauzei.

Fiul marelui Rivaldo a profitat de o minge deviata norocos la sutul lui Matan si a reluat din prima pe sub Niga.

Rivaldinho avea sa ramana la cabine si din minutul 46 in locul sau a intrat Eric de Oliveira, jucator aflat la primul meci dupa revenirea la Viitorul.

Hermannstadt a intors spectaculos rezultatul dupa autogolul lui Achim (64) si golul marcat de Tsoumou (72) dintr-un penalty usor acordat de Horatiu Fesnic.

In cele din urma, in minutul 78, Eric de Oliveira si-a aratat clasa de jucator tehnic marcand un gol spectaculos cu sut din interiorul careului.

O faza care l-a facut chiar si pe Vasile Miriuta sa aplaude, gest pentru care Gheorghe Hagi a alergat spre omologul sau de pe banca sibienilor luandu-l pe acesta in brate. Un gest de toata frumusetea.

Caseta tehnica

Hermannstadt: Niga - Serediuc, Mijuskovic, Dandea, Stoica, Axinte-Dumitriu (Offenbacher '60), Jazvic, Pamfile - Lendric (Abdurahimi '46), Tsomou. Antrenor: Vasile Miriuţă;

FC Viitorul: Tordai - Ciobanu, Artean, Kuipers, Boboc (Ghiţă '81) - Achim, Casap, Iacob - Măţan (Tîrcoveanu '62), Rivaldinho (Eric '46), Calcan. Antrenor: Gheorghe Hagi;

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic.



Brazilienii lui Hagi o califica pe Viitorul in semifinalele Cupei Romaniei