Cupa Romaniei

UTA – FCSB (miercuri, 21:00). Meciul zilei in Cupa Romaniei BETANO

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Cele doua echipe sa reintalnesc in Cupa Romaniei la doar trei zile dupa confruntarea din campionat.

Cotele BETANO: UTA 2.50| Egal 3.25| FCSB 2.92

Un meci castigat de FCSB cu 2-1 pe Arena Nationala, cu gol marcat de aradeni prin Claudiu Keseru in prelungirile partidei.

UTA a obtinut o singura victorie in ultimele cinci confruntari in toate competitiile, 1-0 in deplasare cu Foresta Suceava in playoff-ul Cupei Romaniei.

Aradenii au mai obtinut un egal pe teren propriu in fata campioanei CFR Cluj (1-1), in rest inregistrand trei infrangeri, cu Hermannstadt, Farul si FCSB.

Echipa pregatita de Nicolae Dica a legat trei victorii consecutive in campionat si a ajuns la limita intrarii in zona playoff, dupa un start de sezon mai mult decat modest si o prestatie lamentabila in grupele UEFA Conference League.

FCSB va alinia la Arad o garnitura din care vor lipsi mai multi titulari, Dica mergand pe linia rotirii jucatorilor in functie de competitie.

UTA a pierdut un singur meci pe teren propriu in actualul sezon, 1-2 cu Hermannstadt in campionat. In rest, aradenii au obtinut trei victorii si doua remize in meciurile disputate pe arena care poarta numele baronului Francisc Neumann.

De la revenirea pe prima scena UTA n-a castigat niciodata in cele cinci confruntari cu FCSB, bucurestenii impunandu-se in patru dintre dispute. UTA a scos doar un 1-1 pe teren propriu.

Ambele echipe au marcat in ultimele trei meciuri directe.

Echipele probabile

UTA: Balauru – Vukcevic, Erico, Benga, Dobrescu – Pop, Batha, Ubbink – Otele, Keseru, Jobello.

FCSB: Vlad – Boboc, Harut, Bouhenna, Serban – Nokolov, Oaida, Radaslavescu – Miculescu, Rusu, Oct.Popescu.



UTA – FCSB (miercuri, 21:00). Meciul zilei in Cupa Romaniei BETANO