Cupa Romaniei

Surpriza de proportii in Cupa Romaniei Betano. Craiova lui Radoi tinuta in sah de o penultima clasata in Liga 3

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Cocheta arena din Zlatna a fost luata cu asalt, miercuri dupa-amiaza, pentru a asista la partida dintre Ocna Mures, penultima clasata in Seria 9 din Liga 3, si Universitatea Craiova, echipa cu pretentii la titlu in prima liga.

Un meci care s-a incheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1).

Andrei Ivan a deschis scorul pentru formatia din Banie, in minutul 25, dupa o lovitura de la 11 metri.

Ocnamuresenii au egalat la trei minute dupa pauza prin Cioarga cu o executie spectaculoasa.

Gazdele au acuzat un penalty neacordat, in minutul 61, la duelul dintre Hanca si Goronea.

Ocna Mures are patru puncte in faza grupelor Cupei Romaniei in urma meciurilor cu Chindia Targoviste si Universitatea Craiova, avand sanse reale la calificarea in sferturile de finala.

Meciul de la Zlatna a fost arbitrat de o brigada suta la suta feminina, formata din Elena Demetrescu la centru, respectiv Petruta Iugulescu si Mihaela Tepusa la cele doua linii.

Caseta tehnica

Ocna Mures: Cadar– Gorba, Cimpoieșu, Paleoca, Căt. Creț – Guț, Al. Giurgiu/ cpt, Socaci – G. Goronea (79, Ad. Coman), D. Ghiță (90+1, Roman), Cioargă (63, D. Mic). Antrenor Dan Roman.

Universitatea Craiova: D. Lazar – Hanca, V. Găman/ cpt (65, Da Silva), Martic, Benga – Mateiu, Vînă, E. Florescu – G. Câmpanu, Markovic, A. Ivan (36, M. Danciu). Antrenor Mirel Rădoi.Surpriza de proportii in Cupa Romaniei Betano. Craiova lui Radoi tinuta in sah de o penultima clasata in Liga 3