Cupa Romaniei

Rapid a facut scor de tenis cu Olimpia Satu Mare in Cupa

Rapid s-a calificat fara probleme în optimile Cupei României dupa ce a trecut la scor de Olimpia Satu Mare, echipa ce evolueaza în Liga a III-a. Giulestenii au câstigat cu 6-0 datorita golurilor marcate de Ionita, Renan Silva si Ciolacu. Olimpia a ratat un penalty în ultimul minut de joc.

Rapidul a avut un meci usor în saisprezecimile Cupei României, pe teren propriu, cu Olimpia Satu Mare, partida în care giulestenii au dominat de la un capat la celalalt, fara sa aiba griji în defensiva.

Desi singura intentie a satmarenilor la meciul din Giulesti era sa nu primeasca gol, planurile formatiei oaspete s-au naruit repede. Scorul a fost deschis de giulesteni în minutul 25 de Alexandru Ionita, cu un sut în forta la coltul lung.

Doar 6 minute au trecut si Ionita si-a trecut dubla în cont, al doilea gol venind cu o scarita superba în diagonala peste portarul satmarenilor. În minutul 35 era deja 3-0 pentru Rapid, dupa ce Renan Silva a tras violent cu stângul de la 20 de metri, fara sanse pentru Suta.

Rapidul a mentinut ritmul de joc ridicat si în repriza a doua si a majorat scorul la nici 10 minute de la reluarea meciului, prin acelasi Renan Silva. Sutul acestuia de la mare distanta a fost scapat printre mâini de portarul Olimpiei. Cu 20 de minute înainte de final, Renan a semnat hattrick-ul cu o executie în forta din marginea careului spre bara din dreapta la care portarul oaspetilor nu a mai ajuns.

În timp ce jucatorii din Satu Mare faceau doar figuratie pe teren, Rapidul lui Sabau ataca în valuri, astfel ca al saselea gol nu a întârziat sa apara. Ciolacu a marcat pentru 6-0 în minutul 76, cu un sut superb cu dreptul din lateral stânga, direct la vinclu.

Chiar daca nu a avut un meci greu, Rapidul s-a ales cu mai multe cartonase galbene în aceasta partida decât formatia oaspete, în urma faulturilor dese si tari. Un astfel de fault a dus si la faza din ultimul minut, când Grigorie l-a faultat pe Gavrilescu si s-a acordat penalty pentru Olimpia. Acelasi Gavrilescu a ratat sansa vietii de a marca un gol în Giulesti si a trimis peste poarta de la 11 metri.



Rapid a facut scor de tenis cu Olimpia Satu Mare in Cupa