Cupa Romaniei

Presedintele lui Metaloglobus optimist: ”Ne-am dorit FCSB. Vom umple Arena Nationala”

Unul dintre duelurile interesante din faza Saisprezecimilor de finala din Cupa Romaniei le va opune pe Metaloglobus Bucuresti si FCSB.

Cel mai probabil disputa dintre echipa fanion a cartierului bucurestean Pantelimon si FCSB se va disputa pe Arena Nationala.

Marius Burca, presedintele clubului Metaloglobus, se arata optimist inaintea confruntarii cu FCSB.

”Se putea mai bine, dar se putea si mai rau. Va fi o partida frumoasa pentru ambele echipe. Noi ne-am dorit sa intalnim FCSB. Sper sa se joace pe Arena Nationala. Sunt sanse mari sa se joace aici”, a spus Burca imediat dupa tragerea la sorti intr-o interventie la Casa Fotbalului.

”Vom avea o galerie puternica, jucam practic in sectorul 2 foarte aproape de casa. Asa cred, ca vom avea mai multi suporteri noi decat cei de la FCSB”, a mai spus Burca.

Bogdan Vintila, actualul antrenor al echipei FCSB, a pregatit-o in trecut si pe Metaloglobus, formatie pe care a promovat-o in Liga 2.

”Vintila a fost antrenorul nostru, am promovat cu el din Liga 3. S-a schimbat echipa de atunci, dar e un antrenor pe care il cunoastem”, a mai spus Burca.Presedintele lui Metaloglobus optimist: ”Ne-am dorit FCSB. Vom umple Arena Nationala”