Cupa Romaniei

Poli Timisoara elimina CFR Cluj din Cupa Romaniei la loviturile de departajare

Sursă foto: acspoli.ro

Surpriza uriasa pe Bega in partida dintre ACS Poli Timisoara si CFR Cluj din sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Echipa gazda s-a impus, cu 6-5, in urma loviturilor de la 11 metri, dupa ce a evoluat in inferioritate numerica din minutul 49.

Fara doar si poate, CFR Cluj a inceput mai bine meciul si a dominat autoritar in primele 45 de minute, cand doar lipsa inspiratiei la finalizare sau nesansa au facut ca detinatoarea Cupei Romaniei sa nu puncteze pe tabela.

Reluarea lui Larie in transversala din minutul 4 si mingea trimisa cu latul de Gomelt din 4-5 metri peste poarta in minutul 37 au fost cele mai mari ocazii ale oaspetilor.

Poli Timisoara a ratat prin Seroni in minutul 33 cea mai clara ocazie la o patrundere marca inregistrata a acestuia. Acelasi Seroni avea sa-si lase echipa in inferioritate numerica dupa pauza, cand a primit rosu direct pentru o intrare cu talpa sus asupra lui Rus.

In pofida omului in plus pe teren CFR Cluj nu a reusit sa-si impuna jocul, iar portarul gazdelor, Curileac, a izbutit sa blocheze mingea lui Omrani din minutul 69 sau balonul prelungit prea mult de Bud in minutul 86. 

Oaspetii au mai avut o sansa de gol la lovitura de cap a lui Tiago Lopes pe langa poarta, cu cinci minute inaintea finalului.

S-a intrat in prelungiri unde, paradoxal, echipa mai periculoasa a fost Poli Timisoara, cu exceptia sutului trimis de Bud in minutul 99 si blocat de Curileac.

Barbut putea inchide meciul in finalul celei de-a doua reprize de prelungiri, cand n-a reusit sa prinda poarta la doua faze extrem de periculoase.

Timisoara a ratat prima la loviturile de departajare prin Straut, dar Larie a incercat o scarita si nu l-a putut surprinde pe Curileac, portar care mai apoi, la 5-5, a blocat mingea trimisa de catre Deac.

Neagu a transformat cu sansa si a calificat-o pe Poli Timisoara in semifinale.



Poli Timisoara elimina CFR Cluj din Cupa Romaniei la loviturile de departajare